Zie theatercolleges weer live in 21-22 

VALKENSWAARD – Laat je in het nieuwe theaterseizoen in theater De Hofnar inspireren bij Masterclass Geluk van Guido Weijers of bij een avond vol filmhistorie van Martin Koolhoven. Van uitdagende quotes, sterke anekdotes tot korte en boeiende verhalen.

Masterclass Geluk
Een vrolijk wetenschappelijk theatercollege over geluk. Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Guido blijft ver weg van zweverig gedoe en belicht de wetenschappelijke kant van geluk. Wat is geluk concreet?

Klassiekers met Koolhoven
Koolhoven is één van Nederlands meest succesvolle filmmakers, die zowel eigen scenario’s verfilmde als die van anderen. In deze voorstelling vertelt Martin aan de hand van scènes uit legendarische filmklassiekers én uit zijn eigen films een boeiend verhaal. Hij gaat in op wat de getoonde filmscènes nu zo goed maakt, wat cinema voor hem betekent en hoe hij dat vertaalt naar zijn eigen werk.

Het bestellen van kaarten kan 24/7 via www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is elke werkdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur geopend (040-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Op de foto