Binnenkort een enquêteur aan uw deur? 

CRANENDONCK – In samenwerking met de gemeente Cranendonck organiseert HAC Weekblad de komende periode een huis-aan-huis enquête bij verschillende adressen in de gemeente. Doel van de enquête is het in kaart brengen van de bezorging van onze krant. Bovendien geeft het deelnemers de kans om hun mening te geven over HAC Weekblad. 

Drie weken lang, telkens op vrijdag en zaterdag, zullen enquêteurs van Onderzoeksbedrijf Markteffect uit Eindhoven deur aan deur gaan bij zo’n 400 adressen, verdeeld over de verschillende kernen van de gemeente Cranendonck om informatie te verzamelen. Zij hebben een beknopte vragenlijst bij en het afnemen van de enquête neemt slechts een paar minuten tijd in beslag. Zowel voor HAC Weekblad als voor de gemeente Cranendonck is het van belang dat we zo veel mogelijk informatie verzamelen en daarom willen we iedereen vragen om even de tijd te nemen om de vragen te beantwoorden. 

Met de resultaten van de enquête kan HAC Weekblad o.a. verbeteringen doorvoeren zodat we onze lezers nog meer leesplezier kunnen bieden. HAC Weekblad valt ondertussen al 12 jaar gratis in de brievenbussen en we zijn ondertussen voor velen een vaste waarde. Met iedere week nieuws vanuit het gemeentebestuur, leuke actualiteiten uit de regio en interessante specials het hele jaar door, heeft HAC Weekblad een flink lezersaantal opgebouwd. We zijn dan ook erg benieuwd naar uw mening! Komt er een enquêteur bij u langs? Dan zouden we het fijn vinden als u even de tijd neemt. De enquêteurs gaan op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli op pad, op vrijdag 23 en zaterdag 24 juli en op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli. Wij willen iedereen alvast hartelijk bedanken voor de medewerking!