Fietsbieb Hamont-Achel 

HAMONT-ACHEL – De fietsbieb Hamont-Achel heeft haar eerste stappen gezet. Maar de vraag naar kinderfietsen blijft. Sinds de opening in februari werden er al 44 fietsen in circulatie gebracht, nadat ze door vrijwilligers een nazicht en een opfrisbeurt kregen. Een dertigtal kinderen kan nu probleemloos naar een andere fiets vragen, als hun huidige exemplaar te klein is geworden. Ook basisschool de Robbert heeft in samenwerking met de Fietsbieb nu een aantal fietsjes in voorraad, zodat straks in september klasuitstapjes per fiets voor iedereen mogelijk worden. Om een zo breed mogelijk aanbod te blijven hebben in alle maten van jongens en meisjesfietsen, zijn gebruikte kinderfietsen nog altijd welkom. Voor elke nog bruikbare fiets krijgt de schenker een waardebon voor lidmaatschap. Enkel de waarborg van €20 moet dan nog betaald worden. Bevrijd je garage en schuurtje van de fietsjes die daar toch maar staan, en breng ze naar de fietsbieb! Meer info via hamontachel@fietsbieb.be of op www.fietsbieb.be De Fietsbieb van Hamont-Achel is open op elke tweede zaterdag van de maand van 14 tot 16 uur.  De locatie is in het Ursulinenklooster (ingang Wal) aan de Kloosterstraat te Hamont-Achel.