Lexke Theatercafé trapt seizoen af op 4 september met  Spruijt en Opperman 

BUDEL – In samenwerking met Theater De Borgh start Lexke Theatercafé het nieuwe theaterseizoen met de dames van Spruijt en Opperman. Oorspronkelijk stonden zij geprogrammeerd voor 16 mei 2020 en toen werd hun tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma Heimweeën aangekondigd als nieuwe voorstelling. Door Corona brengen ze het nu, anderhalf jaar later, bij Lexke Theatercafé op de planken. Uiteraard zullen alle voorzorgsmaatregelen, die ook dan nog gelden, worden nageleefd.

Carlie Spruijt en Eva Opperman kunnen in ieder geval niet wachten om weer van start te gaan.

Heimweeën gaat over het volgende:

Twee frisse jonge meiden en toch al heimwee naar vroeger. Zij vragen zich af: Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed.’ True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn… We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. Want als je voortdurend wordt geconfronteerd met de hipste gadgets, jaloersmakende killerbody’s en andermans droomcarrières, gaat er vanzelf iets knagen als jij in je eentje, met een knot op je hoofd en een pizza op schoot naar de zoveelste Netflix serie zit te kijken. Wij heimweeën naar een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben.   

De voorstelling van 16 mei 2020 was helemaal uitverkocht . Omdat de entreebewijzen geldig zijn gebleven voor de voorstelling van 4 september 2021 kunnen voor deze voorstelling geen kaarten meer worden besteld. Heeft u een kaartje voor deze voorstelling en bent u niet in de gelegenheid om op 4 september aanwezig te zijn, laat ons dit weten via mailadres info@lexke.nl. Wij zullen dan zorgen dat u uw aankoopbedrag voor deze voorstelling terug krijgt. 

In dat geval zouden er wellicht nog een paar plaatsen te reserveren zijn.  Eind juli of begin augustus volgt informatie over hoe en wanneer dat mogelijk is. Dit zal worden vermeld op onze website www.lexke.nl

Hoewel in deze Corona- tijd niets met zekerheid is te zeggen, zijn er tekenen dat na de zomer meer mogelijk zal zijn. Lexke Theatercafé gaat vol optimisme richting nieuw seizoen en heeft het vertrouwen dan waarschijnlijk weer aan de slag te kunnen. Binnenkort zal een overzicht van het Lexke programma worden gepubliceerd.  Afhankelijk van de ontwikkelingen op Coronagebied  is de planning om eind augustus de verkoop te starten van passe partouts voor het nieuwe seizoen. Op www.lexke.nl  kunnen vanaf eind augustus ook kaarten besteld worden. 

Foto Spruijt en Opperman (links Eva) – Foto Jaap Reedijk, www.jaapreedijk.com