Zonovergoten 1e Grote Gezelligheidstoernooi BTV 2021

BUDEL – Zaterdag 10 en zondag 11 juli vond het 1e Grote Gezelligheidstoernooi plaats bij de Budelse Tennisvereniging. Nadat de competitie ook in het najaar gecanceld was, konden de tennissers eindelijk hun hart weer ophalen aan het spelen van een aantal spannende wedstrijden. Het belangrijkste doel was om er een sportief en gezellig weekend van te maken. En er werd volop getennist onder een stralende zon en bijgepraat tijdens de feestavond. Helaas moest, door de nieuwe maatregelen, op het laatste moment de DJ afgezegd worden en de gasten allemaal op hun plek blijven zitten, maar dat mocht de pret niet drukken. De ludieke en sportieve toon van het evenement werd nog eens helder bij de prijsuitreiking. Er waren prijzen voor de beste speler, sportiefste speler, best geklede speler en de grootste pechvogel. Zij hebben een gezamenlijke ‘masterclass tennis’ gewonnen bij tennisleraar Denis Pront. Bedankt aan alle deelnemers, wat de toernooicommissie betreft: op naar het 2e GGT.

De gelukkige prijswinnaars van het toernooi vlnr. Ivo, Willemien, Luuk en Maaike