Fietsen met Senioren Budel

BUDEL – Sinds kort zijn wij lid van Senioren Budel en hebben wij kennis kunnen maken met de fietsactiviteit op woensdagmiddag. Wat is het een prettige ervaring om met een groep onder begeleiding de wijde omgeving van Cranendonck te verkennen en ook nog gezond bezig te zijn. Onlangs maakten we een mooie trip naar De Wulp, via de Grote Heide waar we ons konden vergapen aan de enorme villa’s en buitenhuizen. Na een aantal tussenstops en koffiepauze, keerden we weer terug naar Budel via een laan vol kersenbomen. Onderweg maakten we nog een ‘noodstop’ omdat twee fietsers ‘lek’ reden. Na overleg kon de groep toch verder en ging op het eind in Budel ieder zijn eigen weg naar huis. Rest ons een dank voor de organisatie van de wekelijkse fietstocht en hopen nog vaak mee te gaan.

Jaap en Gerrie de Kok.