Trouw Eline en Marco 

HAMONT-ACHEL – ‘Derde keer, goede keer’ is wat Eline en Marco gedacht hebben. Maar op zaterdag 10 juli, nadat ze de trouwdatum al twee keer verzet hadden vanwege de pandemie, was het toch echt zover! Eline Cockx mag vanaf nu Marco Theunissen officieel haar echtgenoot noemen. Marco is afkomstig uit Achel-Statie, Eline uit Achel Dorp. Hun wegen hadden zich al weleens eerder gekruist maar de vonk sprong pas 7 jaar geleden echt over. Eline was toen eigenaresse van café Malbroo’s in Achel, Marco de buurman van het café. Het tweetal besloot om te kijken of er meer was dan vriendschap alleen. Al snel bleek dat er meer verscholen zat achter die gezellige babbels. Nu, na een relatie van 7 jaar en de komst van 2 kinderen, zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. Samen met de kinderen, Mats van 5 jaar en Eefje van bijna 3 jaar, werden Eline en Marco op zaterdag 10 juli ontvangen op het stadhuis te Hamont. Voor nu hebben ze beslist om het huwelijk kleinschalig te vieren, met enkel de naaste familie en vrienden, maar het kersverse echtpaar hoopt eind dit jaar toch nog een groot feest te geven zodat ze hun liefde met iedereen kunnen delen. 

Foto CD