VSB Ramen en Deuren: kwalitatief, flexibel en nauwkeurig 

HAMONT-ACHEL – Voor de levering en plaatsing van ramen, deuren, garagepoorten, rolluiken, screens, zonwering, overkappingen,…is iedereen bij VSB in Hamont aan het juiste adres. Dit bedrijf levert maatwerk, uiteraard op basis van uw wensen, de stijl van uw woning en het beschikbare budget. Bovendien informeert zaakvoerder Ruud van Samang u graag over andere belangrijke zaken die uw keuze kunnen beïnvloeden. Denk aan de isolatiewaarde, de vormvastheid, de duurzaamheid,… 

Nadat hij jarenlang ervaring opdeed in de branche, besliste Ruud in 2010 om zijn eigen zaak op te richten. Behalve ramen en deuren op maat kan u beroep doen op VSB voor de levering en plaatsing van garagepoorten, rolluiken en zonweringen en overkappingen. Natuurlijk is er altijd een ruime keuze uit stijlen, materialen en kleuruitvoeringen. Kiest u voor een handmatige bediening of toch liever een elektrische met afstandsbediening? De mogelijkheden zijn uitgebreid. Ruud overloopt graag met u alle opties. 

Wanneer de plaatsing van uw ramen en deuren is gebeurt, wordt er ook altijd gezorgd voor een correcte binnenafwerking. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en wordt alles tot in de puntjes voor u verzorgd. 

Afhankelijk van de plaatsingsmogelijkheden, de gewenste veiligheidsvoorzieningen en het besteedbare budget zijn er op het gebied van garagepoorten keuzemogelijkheden in rol-, kantel- en sectionaal poorten. Ook in de categorie van de rolluiken is er keuze uit diverse materialen, designs en kleuren. Rolluiken bieden heel wat privacy, rust en veiligheid. Uiteraard kan u rekenen op een vakkundige opmeting en plaatsing. 

Een screen of een zonnescherm biedt eveneens heel wat voordelen. Een screen is een erg effectieve manier om de warmte buiten te houden. Een zonnescherm biedt dan weer onder andere schaduw op uw terras, verkoeling in uw woning en bescherming tegen UV stralen. Krijgt een knikarmscherm uw voorkeur of toch liever een markies, met of zonder verlichting,… VSB informeert u graag over de verschillende mogelijkheden!

Een terras, veranda, zwembad of carport kan voorzien worden van een open of deels gesloten overkapping. Niet enkel is een overkapping een verlengstuk van uw tuin of aan uw huis en het geeft ook meteen beschutting tegen regen en wind.

VSB Ramen en Deuren is uw partner zowel bij renovaties als nieuwbouwprojecten. Een goede communicatie is erg belangrijk en daarom verloopt alles ook steeds via één contactpersoon. Kijk zeker eens op www.vsb-bvba.be voor meer informatie of vraag uw offerte aan via [email protected] Telefonisch is het bedrijf te bereiken via tel. 0032 478842480. VSB Ramen en Deuren, Oude Weg 22 in Hamont-Achel.