Geslaagd 7-tegen-7 voetbaltoernooi 

BUDEL-DORPLEIN – Omdat er ook dit jaar helaas nog geen zomeravondcompetitie gespeeld kon worden, vond op 10 juli op sportpark d’n Opkikker in Budel-Dorplein een mooi toernooi plaats voor de Zomeravondvoetbalteams. Vanaf april 2022 is er hopelijk weer een competitie. Elf teams streden in 2 poules om de eerste plek en de ‘eeuwige roem’. 

Dit alles werd mede mogelijk gemaakt door de fantastische medewerking van Rood-Wit’67 en hun vrijwilligers. Ook de scheidsrechters en het bestuur BZA Buul worden hartelijk bedankt. Deelnemende teams via loting ingedeeld in de volgende poules: 

Poule 1: Café Roothans, Piemonte Calcio, TIM-Recruitment/de Wielerbaan, Brabant Totaal Afbouw en Rood-Wit 67. Poule 2: FC de Witsige Willyhoan, de Doerakkers, van Hunsel&Govers, Verhoeven Dakdekkers en DVO. De winnaars van poule 1 en 2 en de nummers 2 streden vervolgens nog om de ereplaatsen. Om de 1e en 2e plaats ging de strijd tussen Café Roothans en FC de Willyhoan. De weindstand was 1-1 waarna Café Roothans de noodzakelijke penalties net iets beter wist te nemen.  De 3e plek wisten de Doerakkers te veroveren door een 2-0 overwinning op Piemonte Calcio.  Al met al een heel geslaagd toernooi. Na afloop was het nog lang gezellig buiten op het terras.