Weer een leuke actie van de wensboom: een rit met een Trike

MAARHEEZE – De Wensboom in Maarheeze vervult regelmatig wensen van Maarheezenaren. De laatste wens die voorlopig in vervulling kan gaan was die van Noud Verweerden. Zijn kinderen Kay en Renée hingen voor hem een wens in de wensboom in december 2021.  Noud heeft in juni 2020 de ziekte Legionella gekregen en was daar heel ziek van. Tijdens het revalidatieproces kreeg hij daarbij ook nog eens Corona. Toch bleef hij een toffe papa en deed alles om het zijn kinderen en zijn vrouw naar de zin te maken.

Daarvoor wilden zij graag een rit met een Trike voor hem. In de winter was het lastig om de rit te organiseren, maar van uitstel kwam geen afstel. Afgelopen zondag vond de verrassing alsnog plaats: Noud werd compleet overdonderd. Hij wist nergens van! Samen met zijn vrouw en zijn kinderen werd bij café ‘Ons Lieske’ gestart. De wensboom had gezorgd voor een prachtige tourrit met trikes. Er waren ook nog een aantal motoren bij, zodat het een hele happening werd. Speciale dank aan Harrie Hoeben en zijn gemotoriseerde vrienden. 

De werkgroep wensboom Maarheeze dankt iedereen die dit jaar heeft meegewerkt en hoopt met Kerst weer heel veel wensen in De Wensboom te krijgen.