Wekelijkse activiteiten in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Er zijn in trefpunt ’t Buuls Zitje wekelijks leuke activiteiten te doen en iedereen is welkom.  ’t Buuls Zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh is dagelijks open van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. 

Op zondag wordt er fanatiek gekaart van 14.00 tot 16.30 uur. Op dinsdagmiddag kun je ook komen kaarten van 13.00 tot 16.00 uur. Op woensdagmiddag is knutselen met allerlei materiaal. Ook worden er soms workshops gegeven zoals sieraden-, kaarten- of hoedjes maken. Hiermee wordt in het najaar weer gestart. Donderdagmiddag is spelletjesmiddag. Dan wordt meestal rummikub gespeeld maar andere spelletjes spelen kan natuurlijk ook. Deze middag is van 13.30 tot 16.00 uur. Tussen de middag is er een lunch vanaf 12.00 uur. En eenmaal per maand is er nog een extra lunch op woensdag met een speciaal thema.

Vrijdag is er schilderen van 13.00 tot 16.00 uur. Soms wordt er een extra workshop schilderen gegeven. Bij alle wekelijkse bezigheden hoef je je niet aan te melden. Alleen voor de extra workshops schilderen, knutselen en de wekelijkse en maandelijkse lunch is aanmelden wel nodig. Dit wordt altijd ruim van tevoren bekend gemaakt via HAC Weekblad, op Facebook en via ons activiteitenbord in het Zitje. Buiten de activiteiten zijn er ook dagdelen waarin gewoon koffie wordt gedronken (voor maar 75 cent) en een praatje wordt gemaakt. Dit is op maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdagochtend of vrijdagochtend…Maar ook tijdens activiteiten kun je binnenlopen voor een drankje en een praatje. Wil je nog meer info of heb je specifieke vragen dan kun je bellen met ‘t Buuls Zitje op 0031 6 10227398 of mailen naar buulszitje@gmail.com