Daan Kraaijvanger wint de Pool de France

HAMONT-ACHEL – De Tour de France 2021 zit erop. Daarmee kwam er ook een einde aan de gratis Tour de France-voorspel-competitie van HAC Weekblad: de Pool de France. Met Tadej Pogacar had de ronde een mooie winnaar. Wie Pogacar in z’n team had kreeg er al 124 punten bij. Zo ook de winnaar van de Pool de France van HAC Weekblad. Dat is Daan Kraaijvanger. Daan scoorde met zijn team ‘Première’ in totaal 672 punten. Hij mocht als eerste kiezen uit het prijzenpakket en koos voor de Gazelle damesfiets die geschonken werd door Bike Totaal Vlassak. Op de tweede plaats eindigde Mart Kuijpers. Zijn schoondochter Simone koos voor hem de fietscomputer van Cyclewear uit het pakket. Yvonne Govers, 3e in het klassement, ging voor de tuintafel van Tuincentrum Coppelmans. 

De vierde plaats was voor Alex van Oers. Hij gaat naar Turkije. Deze prijs werd geschonken door Riks de Jong. Karin Lammers maakt de top 5 compleet. Zij kreeg het jaarabonnement sporten van Sportivo. Jo Meurkens wilde de fietstas met kadobon van Cyclewear. Hilke van Happen koos voor de afwezige Ger van Happen de Philips Wake Up light geschonken Van Der Kampen uit Budel. Gerard Bogers koos voor prijswinnaar Nancy de BBQ van Weber met barbecuepakket van de PLUS. De familie Meusen mag naar De Brasser voor een High Gin. Francine Meusen werd gedeeld 8e en won die prijs. Bert Verhoeven kreeg de LG Bluetooth XBoom Go Speaker van Stevens Televisies in Budel-Schoot. Hilde Morgan en Loes Smolders gingen naar huis met een Babyliss curl secret ionic en een Princess Gourmet. Beide prijzen werden gegeven door Van Der Kampen Reparatie, Installatie & Verkoop.

Dan hebben we nog de winnaars van het bergklassement en het sprintklassement. Het Bergklassement Is gewonnen door Peter Miedema. In het sprintklassement was Meike met har team Sprint Power de beste. Zowel Meike als Peter hebben een LG Bluetooth XBoom Go Speaker (geschonken door Stevens Televisies) gewonnen. Zij mogen hun prijs nog komen ophalen. Tenslotte nog een ‘eervolle’ vermelding voor de laatste 6 spelers van het Pool de  France klassement. Dat zijn 

René Weber, Arnoud Stevens, Toine, Truus Geven, Willy Heesterbeek en Fabio Heesterbeek. Zij hebben al bericht gehad dat ze een troostvlaai van Bakkerij De Jong gewonnen hebben. Volgend jaar is de Pool de France weer terug. 

Foto Jos Meusen