Laatste voorstellingen huidig theaterseizoen

VALKENSWAARD – Huidig theaterseizoen loopt op zijn einde. Komend weekend staan de laatste twee bands op het podium in Theater De Hofnar: The Sixties Tribute Band en The Wieners. De Hofnar gaat er dus swingend uit dit laatste weekend. Uiteraard blijven het theater deze zomer open voor het vertonen van de nieuwste films. 

Op vrijdag 23 juli is The Sixties Tribute Band te zien, een Eindhovense viermansformatie bestaande uit Francois en Johan van Tuyl, Piet Vingerhoets en Wim Guns. Ze spelen bekende nummers uit de jaren ’50 en ’60 van o.a. Elvis, The Everly Brothers, Roy Orbison, Buddy Holly en The Rolling Stones. Een onvergetelijke avond die je echt niet mag missen!

Net als vorig seizoen gaat rock-’n-roll-band The Wieners op zaterdag 24 juli terug naar het begin van de popmuziek in de jaren ‘50 en begin ‘60 van de vorige eeuw. Van de vroege country/blues en honky tonk van Hank Williams en Webb Pierce, via de Sun-rockabilly van Carl Perkins, Elvis Presley en Johnny Cash, tot en met het meer gepolijste werk van o.a. Buddy Holly en Ricky Nelson. 

Tijdens de zomervakantie, 24 juli t/m 29 augustus, is de kaartverkoopbalie gesloten. Het bestellen van film- en voorstellingskaarten kan 24/7 via www.hofnar.nl. Voor vragen kun je mailen naar kaartverkoop@hofnar.nl