Zondag boekenmarkt in budel 

BUDEL – Het Sint Jorisgilde Budel heeft sinds de 16e editie van de Buulse Boekenmarkt een ruime tijd gehad om een nieuwe voorraad boeken bij elkaar te sparen. Na de afgelasting van de edities in april 2020 en 2021 gaat hij er toch echt komen. Zondag 25 juli kan iedereen die nog op zoek is naar een voorraadje boeken om de vakantie door te komen, zijn of haar slag slaan bij de 17e editie van de Buulse Boekenmarkt. De voorraad boeken die bijeengebracht is door het Budelse gilde is groter dan ooit tevoren. Om 10.00 uur gaat de poort bij De Vaandrig aan de Poelderstraat 5 te Budel open voor iedereen die deze kans niet wil laten schieten. De entree is gratis! De verkoop op het buitenterrein bij De Vaandrig aan de Poelderstraat duurt tot 16.00 uur. Voor de prijs van maar 2 euro per kilo kun je nog eens kiloknallen. Voor meer informatie over het gilde kunt u ook kijken op www.sintjorisgildebudel.nl.  

Uiteraard gelden tijdens de Buulse Boekenmarkt ook de basisregels rondom het Coronavirus.  De organisatie wil voor ieders veiligheid alle bezoekers vriendelijk vragen deze regels te respecteren.