Ingezonden brief mbt AZC

AZC-Wist-je-dat: Wist u dat er meer dan 1850 handtekeningen zijn opgehaald in een petitie tegen verlenging van AZC Cranendonck? Vast wel! Heeft u de gemeente erover gehoord? Vast niet! Voorstanders van het AZC zeggen dat 1850 handtekeningen op 21.000 inwoners nog geen 10% behelst. Dit is een verkeerde interpretatie. 21.000 is namelijk inclusief de asielzoekers zelf, kinderen, digibeten en mensen die niet van de petitie af wisten. Niemand is direct bevraagd. Men moest op eigen initiatief naar een website met technische hindernissen. In die context is 1850 handtekeningen een heel groot aantal en een sterk signaal! De gemeente probeert dit signaal echter de kop in te drukken door het stil te zwijgen en eeuwig beterschap te beloven! 

FvE (naam en gegevens bij de redactie bekend)