Expeditie Beachclub

BUDEL – De kinderen van groep 8 van basisschool St Joan hebben de musical Expeditie Beachclub onder leiding van Meester Mark maar liefst drie keer mogen opvoeren. Dinsdagmorgen was ‘de generale’ voor de kinderen van de school. Woensdagavond was er een uitvoering voor enkele familieleden en oud-leerlingen van groep 8. Op donderdagavond 15 juli vond het laatste optreden plaats. Deze show begon traditiegetrouw met het gezamenlijk eten van frietjes met een snack op school. Dit was gesponsord door Wesley van Mr Piepers. Ondertussen dat de kinderen geschminkt worden, kwamen ook de eerste papa’s, mama’s, oma’s en opa’s binnen. Na de koffie en thee, werd eerst teruggeblikt met filmpjes van een superleuk schoolkamp in Valkenswaard. Daarna begon de musical. Nadat de kinderen hun verdiend applaus in ontvangst hebben genomen werden ze nog 1x toegezongen door de teamleden van St Joan met een afscheidslied en werd er nog lang nagepraat. Via HAC Weekblad wil de organisatie Wesley van Mr. Piepers bedanken voor de sponsoring van het lekker eten en iedereen een fijne vakantie toewensen!