Haal alles uit je Staycation dankzij Praxis Budel 

BUDEL – Praxis Budel is dé bouwmarkt in de regio waar je terecht kan voor al je klussen binnen- en buitenshuis. Veel mensen kiezen er ook dit jaar nog voor om de vakantie door te brengen in eigen omgeving. Een ideaal moment dus om eens langs te gaan bij Praxis Budel om zo alles summerproof te maken. 

Het assortiment is erg uitgebreid. Wie zijn tuin en terras aan wil pakken kan bij Praxis Budel een groot aanbod aan tuinmachines en -gereedschappen vinden. Denk aan multitools, hogedrukreinigers om het terras op te frissen, maar ook (vouw)ladders, grasmaaiers, heggenscharen, tuinslangen,… Kortom: alles om je tuin mooi te maken én mooi te houden. En voor al je verfklussen ben je hier eveneens aan het juiste adres. Er is een ruime keuze aan verven, lakken en beitsen voor zowel binnen als buiten. Bovendien is de winkel aan de Instraat uitgerust met 3 professionele mengmachines (Histor/Sigma, Flexa/Sikkens en eentje voor eigen merken) waardoor de kleurmogelijkheden eindeloos zijn. De afdeling ‘verlichting’ alsook de afdeling ‘elektrische machines’ van Praxis Budel werd onlangs vernieuwd, waardoor ze nu een nog ruimer aanbod hebben. 

Heb je last van vliegen en muggen die toch steeds maar weer hun weg naar binnen weten te vinden? Bij Praxis hebben ze heel wat mogelijkheden op het gebied van horren en vliegengordijnen. Er is keuze uit de standaard type horren. Zit je maat er niet bij? Geen probleem, Praxis is namelijk een sterke partner als het gaat over maatwerk. Het inmeten van maatwerk horren luistert zeer nauw, daarnaast moet je rekening houden met de plaats van montage. Om zeker te zijn van een goede plaatsing wordt er geadviseerd om gebruik te maken van de inmeetservice. Zo ben je er zeker van dat je horren perfect passen. En ook voor raamdecoratie op maat bent u bij Praxis Budel aan het juiste adres. In de winkel zijn standaard mogelijkheden beschikbaar, maar ook hier is het geen probleem om alles op maat te laten maken. Uiteraard kan u rekenen op de kennis en professionaliteit van de medewerkers bij Praxis bij  het maken van de juiste keuze. Wanneer u kiest voor maatwerk, kiest u meteen voor kwaliteit aan een scherpe prijs!  

Een schutting in de tuin biedt meteen meer privacy. Ook dan zit je bij Praxis goed, want er worden tal van modellen in verschillende houtsoorten aangeboden. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Je Praxis medewerker helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Trouwens, palen, los tuinhout en planken zijn er eveneens te vinden. Zonwering en zonneschermen behoren ook tot het assortiment. Kies je voor een klassieke luifel of ga je liever voor een moderne screen? Met een elektrische of handmatige bediening? Praxis Budel biedt verschillende kwalitatieve merken aan waardoor je veel opties hebt. 

Praxis Budel is gelegen aan de Instraat 6a in Budel. Kijk voor meer info en de recentste acties en promoties op www.praxis.nl Of download de Praxis Plus App en mis geen enkele kortingsactie en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Praxis Budel hanteert ruime openingstijden. Zo is de winkel iedere werkdag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur, op  zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. En ook op feestdagen is de winkel aan de Instraat gewoon geopend.