Wandelchallenge in Cranendonck!

CRANENDONCK – Op 23 juli is het grootste sportevenement ter wereld weer begonnen; de Olympische Spelen. In de gemeente Cranendonck wordt hierop ingehaakt met een ludieke en laagdrempelige actie: een eigen wandelchallenge!

Bewegen is belangrijk voor zowel onze fysieke als psychische gezondheid. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen dagelijks in beweging komen door het maken van een ommetje van minimaal 20 minuten. De wandelcompetitie wordt bijgehouden via de Ommetje-app van de Hersenstichting. In deze app is per kern een team aangemaakt voor inwoners uit gemeente Cranendonck. Iedereen kan deelnemen! Meld je aan, wandel dagelijks een Ommetje en strijd met elkaar tegen de andere kernen! Zie hieronder de codes om je aan te melden per kern. Wil je de voortgang van de andere kernen zien? Meld je dan aan bij alle kernen!

Budel: F6PEB
Budel-Dorplein: WERKE
Budel-Schoot: 6QGM3
Gastel: D3LRW
Maarheeze: GL9DR
Soerendonk: WABFM

Kom in beweging en word de wandelkampioen in jouw gemeente! Wandelen kan tot 9 augustus. Hierna wordt de winnaar bekend gemaakt. Heb je nog vragen of wil je graag een stappenplan toegestuurd krijgen om je aan te melden bij de Ommetje app? Neem dan contact op met Brigit Arts via B.arts@landvanhorne.nl