DigiBiebLab: Ontdek de wereld van programmeren met robot Dash

REGIO – Ken jij Dash al? Dash is een super nieuwsgierige robot die je zo kunt instellen dat hij doet wat jij wilt. Deze superslimme robot hoort geluiden, reageert op licht en ziet voorwerpen. Hij kan dansen, racen en nog veel meer. Kom jij kennismaken met dash en ga jij samen met hem verschillende uitdagingen aan?

In deze workshop ontdekken kinderen de wereld van programmeren en coderen. Spelenderwijs worden ze betrokken bij thema’s zoals samenwerken, communiceren, problemen oplossen en werken ze aan digitale vaardigheden. Deze workshop is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Je maakt hier kennis met o.a. een lasersnijder, 3D printers, robots, Little Bits en een greenscreen. Ga je mee op expeditie in de wereld van 3D en Design, Film en Media, Robotica en Programmeren? Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor in de zomervakantie? Kom dan op vrijdag 30 juli 2021, van 10.30 t/m 12.00 uur, naar de Bibliotheek in Budel. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De ruimte is beperkt waardoor er maximaal 8 kinderen kunnen deelnemen, reserveer dus tijdig je ticket(s) via www.bibliotheekdekempen.nl, Zie ‘Agenda’.

Bijlage: Foto Robot Dash