VDR-B Garage Broekmans zoekt versterking! 

HAMONT-ACHEL – Aan de Ondernemingsstraat 1 in Hamont is VDR-B Garage Broekmans gelegen. Zaakvoerder Dave Broekmans opende ruim 3,5 jaar geleden zijn eigen garage. “Doorheen de jaren is ons klantenbestand flink gegroeid. Daarom zijn we nu op zoek naar een monteur om ons team te versterken,” aldus Dave. “Ervaring is mooi meegenomen maar interesse in het vak en een gezonde motivatie om te werken is zeker zo belangrijk.” 

Alle merken voertuigen zijn welkom bij VDR-B Garage Broekmans voor onder andere onderhoud, herstellingen en de aankoop en het plaatsen van banden en velgen. Bovendien hebben ze het nieuwste diagnoseapparatuur in huis om zo snel storingen op te sporen en op te lossen. “Om alle klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we nu op zoek naar een nieuwe collega, een monteur” legt Dave uit. “We bieden een voltijdse baan aan, met veelzijdig werk. We zijn een relatief klein familiebedrijf, de sfeer op de werkvloer is  gemoedelijk en we geven elkaar veel vrijheid. Belangrijk is dat onze nieuwe medewerker gemotiveerd is en zijn werk met plezier uitvoert. Dat is zowel voor de collega’s als voor de klanten prettig!” Ben jij de persoon die VDR-B Broekmans zoekt? Neem dan contact op met Dave via tel. 0032 11 800660 of mail naar [email protected]

VDR-B Broekmans biedt een correcte en eerlijke service. En dankzij de opleidingen die gevolgd worden doorheen het jaar, zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden. Bovendien is de werkplaats volledig uitgerust met alle nodige apparatuur. Dave: “In onze garage kunnen we elk merk ontvangen, van personenwagens tot lichte bedrijfsvoertuigen en campers.” Garage Broekmans kan onder andere zorgen voor het onderhoud en herstellingen, groot en klein, van uw wagen. En ook het winter- of zomerklaar maken is geen enkel probleem. Zo kan u met een gerust hart op vakantie vertrekken. 

“Onze werkplaats is voorzien van alle mogelijkheden om ieder voertuig de beste service te geven,” vertelt Dave. “Denk aan een brug, alles voor de uitlijning, diagnosecomputers, machinerie voor het plaatsen van velgen op de banden,… Bovendien vind ik een nette werkplaats erg belangrijk. Zo kan er snel en efficiënt gewerkt worden.” Ook voor een complete aircoservice kan er gerekend worden op het team Garage Broekmans. “Zowel herstellingen als onderhoud aan aircosystemen zijn mogelijk. En vanaf nu voeren we ook reinigingen uit. Zo kunnen we een compleet pakket aanbieden.” 

Klanten van garage Broekmans kunnen gebruik maken van het ‘bandenhotel’. “We bieden al onze klanten opslag aan voor de banden van hun personenauto. Dit is een fijne service voor de klanten, want niet enkel weten ze dat hun spullen veilig opgeborgen worden, we kunnen hier meteen hun zomer- of winterbanden opleggen.” Daarnaast kan er ook voor velgen gezorgd worden. “Alle velgen, passend op alle merken autobanden, zijn via ons verkrijgbaar. De klant maakt een keuze uit het ruime aanbod en wij maken de bestelling en de plaatsing in orde.” Daarnaast kan u bij deze garage terecht voor het uitlijnen en het keuringsklaar maken van uw wagen. 

Ook wie met een leasewagen rijdt is hier aan het juiste adres want deze garage is een officiele partner van Euro Tyre, waardoor zij de bandenwissel, die 2 keer per jaar dient te gebeuren, voor alle officiele leasemaatschappijen in orde kunnen maken. Wie naar Garage Broekmans komt, weet precies welke werken er worden uitgevoerd aan het voertuig. 

VDR-B Garage Broekmans is gelegen aan de Ondernemingsstraat 1 in Hamont. Voor een afspraak kan u bellen naar 0032 11 800660 of mail naar [email protected] Kijk voor meer info zeker eens op www.vdr-b.be De garage is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 13.00 uur. Let wel: in juli en augustus zal het bedrijf op zaterdag gesloten zijn.