Shop Lokaal bij 

Jumbo Budel, Jumbo Hesselberth 

Welkom bij Jumbo Budel, de supermarkt waar ze iedere dag gaan voor 100% tevredenheid! Dankzij de formule van ‘De 7 Zekerheden’ zijn klanten gegarandeerd van o.a. verse producten tegen een scherpe prijs en een vriendelijke service. “Deze unieke aanpak van Jumbo onderscheidt deze supermarkt van de anderen. We garanderen de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service”, aldus bedrijfsleider Will Hesselberth. Bij Jumbo Budel kan je terecht voor al je boodschappen. Het grote versplein in het midden van Jumbo Budel laat meteen zien dat deze supermarkt verse producten en een nette, overzichtelijke winkel hoog in het vaandel draagt. En er is altijd personeel op de winkelvloer om klanten te helpen en te begeleiden waar nodig. Jumbo Budel is gelegen aan het Capucijnerplein 17 in Budel. De supermarkt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met zaterdag van 7.30 uur ’s morgens tot 21.00 uur ’s avonds, en op zondag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Blijf op de hoogte van alle acties en aanbiedingen via de Facebookpagina ‘Jumbo Will Hesselberth’ of op de site ‘Jumbo.com’.

Foto NDB Creative Studio