Peuters uit Gastel waren druk met het thema Vakantie

GASTEL – Afgelopen weken zijn de peuters van kinderopvang ‘Ik-Ook Gastel’ bezig geweest met het thema Zomer. Bij het thema zomer hoort natuurlijk “op vakantie gaan”! Dit kan natuurlijk met de auto of met een boot, maar onze peuters gingen vandaag hun indrukken opdoen bij het vliegveld! Wauw het was fantastisch! Vliegtuigen gingen opstijgen en landen, we hebben geluisterd naar hoeveel geluid een vliegtuig maakt en gekeken naar alle rook die eruit kwam…… super cool om daarmee op vakantie te gaan! Heb je ook een peuter? Woon je in Gastel of omstreken? Ben je op zoek naar een peuterprogramma waar je kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen? Dan ben je bij kinderopvang IK-OOK in Gastel aan het juiste adres. Voor kinderen tussen 2 en 4 jaar bieden wij een peuterprogramma aan op dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. ‘Ik-Ook Gastel’ is gevestigd in hetzelfde gebouw als basisschool ’t Lange, hierdoor wordt de schoolomgeving alvast vertrouwd voor je kind. Samen met de school zorgen we ervoor dat je kind op een prettige manier kan opgroeien en voorbereid naar de basisschool gaat. Wil je je kind(eren) inschrijven voor het peuterprogramma dan kun je dit via onze website doen www.ik-ook.nu/ Mocht je vragen hebben over het peuterprogramma, wil je alvast je kind inschrijven of wil je graag een afspraak maken voor een eerste indruk? Dan kun je mailen naar gastel@ik- ook.nu