VVV Cranendonck pakt door!

CRANENDONCK – Ook ons boekie (geproduceerd door BooQi), de informatiegids over Cranendonck in pocketformaat is een doorslaand succes. Elke bezoeker van de winkel ontvangt dit boekie gratis! Dankzij de gebruikte QR-codes wordt alle informatie actueel gehouden.

De VVV heeft een nieuwe partner gevonden in Borrelbar KikkerOp te Maarheeze. Wij vertrouwen op een mooie samenwerking. Was u van plan om poffertjes te gaan eten bij KikkerOp, kom dan vooraf even langs bij de VVV. U ontvangt bij ons boekie de nieuwe brochure met voucher voor  een gratis consumptie! We hechten eraan om te vermelden dat ons boekie mede mogelijk is gemaakt door onze partners restaurant De Coockpit, het ZuiderpoortCafé, Café De Bellevue en Jan Janssen Fruitbedrijf.  Deze laatste heeft ons laten weten dat het zelf plukken van blauwe bessen weer mogelijk is. Bergbosweg 17 te Budel.

De fietsroute met de verrassende geocaches wordt door de gebruiker als zeer positief ervaren. Sinds 1 juni zit deze door de VVV ontwikkelde route in ons productenpakket. Vindt u alle vijf de caches op één dag dan heeft u een certificaat verdiend. Op dit moment is dit door één familie gelukt. De geocache-fietsroute is te koop voor €2. U krijgt ons boekie erbij!

Zeer onlangs is aan ons assortiment toegevoegd de TeutenTocht fietsroute. Binnenkort te koop. Deze route werd ontwikkeld door gastheren/vrouwen van de Groote Heide in samenwerking met de VVV en met enkele horecabedrijven. De aanschaf kost €20; u ontvangt hiervoor naast interessant foldermateriaal in een leuk cadeautasje tevens een geldbuidel met vier teutenmunten die bij de deelnemende horecabedrijven kunnen worden ingeleverd voor een klein smakelijk gerecht.

Houd voor updates wat betreft onze openingstijden de website in de gaten. www.vvvcranendonck.nl ook voor het Smokkelmuseum. Tevens zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken. Opgeven kan via vvvcranendonck@gmail.com en we nemen contact met u op.