Chiromeisjes Hamont op kamp!

HAMONT-ACHEL – Van 11 juli tot 21 juli vertoefden de chiromeisjes van Hamont in Verrebroek. De eerste dagen verliepen spannend, aangezien niemand wist of de zware regen die over de Ardennen viel ook hen te pakken zou krijgen. Hier en daar viel er een kleine regenbui, maar niets belette hen om buiten door te spelen. Na deze regen kwamen er uiteindelijk 5 dagen vol met zonneschijn. Op 17 juli trokken ze met zijn allen naar Bobbejaanland voor hun daguitstap. Iedereen vond dit toch wel één van de hoogtepunten van het kamp. De oudsten leden gingen mee met de kleintjes om er zo toch voor te zorgen dat iedereen in attracties kon. En wat vonden ze dit fijn! 19 juli was het dan zo ver. Het kampvuur! Alle groepen bereidden een act voor die ze tijdens deze ‘bonte avond’ konden opvoeren. Ook de koks hadden uitstekend hun best gedaan. Het werd een avond om nooit te vergeten. Op 20 juli werden alle leden opgehaald door hun ouders via een kiss-and-ride-systeem. De leiding ruimde de 21e hun kampplaats op, zodat de jongens er zich konden vestigen voor de komende 10 dagen. Het was zoals elk jaar, weer een kamp om nooit te vergeten.