Okra 55+ trefpunt Hamont hervat activiteiten

Archieffoto

HAMONT-ACHEL – Okra staat voor Open Kristelijk Respectvol en Actief en is een vereniging voor mensen van 55 jaar en ouder. Jongeren kunnen ook aansluiten als sympathisant.

Okra heeft haar activiteiten hervat. Op maandag is er hobby voor de dames vanaf 13..30 uur in de Burg. De hobby voor de heren is in hun lokaal aan de Wal, eveneens vanaf 13.30 uur. Op dinsdag, donderdag en zaterdag wordt petanque gespeeld in de tent aan het rusthuis. ‘s Woensdags is er dans vanaf 10 uur in De Burg. Op donderdag is er -bij goed weer- een begeleide fietstocht van ongeveer 30 km; in de winter wordt deze vervangen door een natuurwandeling langs de mooiste plekjes van Hamont en omstreken.
Er is twee maal per jaar een groot feest en elk jaar worden twee daguitstapjes georganiseerd met de bus en eenmaal een stadsbezoek met de trein. Regelmatig worden lezingen aangeboden over interessante onderwerpen. Ook is er jaarlijks een mis waarin wordt stilgestaan bij de overleden leden.
Via Okra kunnen leden regelmatig met korting aan tickets komen voor musicals of operette in het Provinciaal Cultureel Centrum te Hasselt. Daarnaast houdt Okra ook ontspanningsnamiddagen met kaarten en kiene. Bovendien ontvangen alle leden 10 maal per jaar een zeer verzorgd magazine en een maandprogramma. Dit wordt aan huis gebracht door de bestuursleden. U leest het, Okra organiseert tal van activiteiten. Wenst U lid te worden van deze vereniging, kom gerust eens langs op een van de activiteiten. U bent van harte welkom. Het lidgeld bedraagt 26€ per persoon, voor gezinnen 43€ en voor rusthuisbewoners 11€. Mensen die voor de eerste maal aansluiten, genieten van vier maanden gratis lidmaatschap. Indien U lid bent van CM (Christelijke Mutualiteiten), zal de CM ook nog eens 10€ terugbetalen. Het lidmaatschap voor sportactiviteiten bedraagt 8€. Voor inlichtingen kan U terecht bij volgende personen
Quanten Jos, teamleider,
tel. 0032 11 446985 of
jozefquanten@hotmail.com
Houben Jan, teamleider sport,
tel. 0032 11 446661 of
petrus.houben@telenet.be
Kenis Antoinette, leden-
administratie, tel. 0032 11 446750 of antoinette.kenis@hotmail.com

Okra kijkt er naar uit om U als nieuw lid te verwelkomen. Meer info op de website
www.okra.be/trefpunt/hamont