Dit weekend: Masquerade en Koekwaus Festival in Neerpelt

NEERPELT – Op vrijdag 13 augustus barst het feestweekend op het evenemententerrein van Hennemeeuwis in Neerpelt los met het Masquerade Festival. En op zaterdag staat de derde editie van het Koekwaus Festival, het event met een fout kantje, op het programma. Twee dagen feest met voor ieder wat wils. Om het festival zo coronaproof mogelijk te laten verlopen, voorziet de organisatie zelfs een teststraat waar zo’n 200 bezoekers per uur getest kunnen worden. 

Het weekend wordt afgetrapt met het Masquerade Festival. De Masquerade concepten zijn al jaren een vaste waarde in Noord-Limburg op het gebied van house- en technomuziek. Ook voor deze editie wist de organisatie weer enkele toppers te strikken. Zo wordt de affiche gesierd met namen als Beans & Hedge, Cemode, Double U Jay, Bessie & Wim en Seelen. Voor het volledige programma, tickets en meer info: kijk op de Facebookpagina van Masquerade. 

Zaterdag gaan alle remmen los tijdens het Koekwaus Festival. Met al twee volledig uitverkochte festivals achter de rug, is Koekwaus op 14 augustus aan zijn vierde editie toe. Koekwaus is één groot verkleedfeest met een fout kantje en een uitgebreid muzikaal pallet. Denk aan bekende schlagers, carnavalnummers tot happy hardcore en goede oude hits uit de 90’s. Dit jaar zullen er trouwens twee podia voorzien worden. Voor meer informatie, tickets en een overzicht van de artiesten: kijk op de Facebookpagina van Koekwaus Festival. 

Op de Facebookpagina’s van de evenementen is tevens meer informatie te vinden over de coronamaatregelen die gehanteerd worden. Om het event coronaproof te laten verlopen biedt de organisatie, in samenwerking met een lokale apotheker, de mogelijkheid om ter plaatse een antigeen test uit te laten voeren. Deze test dient wel op voorhand gereserveerd te worden (dit kan tot donderdag 12 augustus 12 uur) via de ticketshop. Voor meer informatie, neem zeker een kijkje op de Facebookpagina’s van de festivals.