Nieuwe leden welkom bij Bridgeclub Achel 

ACHEL – Bridgeclub Achel is een vereniging met ruim 60 leden waar het bridgespel al meer dan 35 jaar wekelijks in competitieverband wordt beoefend. Ze komen samen in ‘De Siggert’, bij de voetbalvelden van Achel VV. Er wordt iedere dinsdagavond gespeeld in de kantine op de 1e verdieping. Er is een lift aanwezig. 

Behalve een levendige competitie is gezelligheid er zeker troef. Per avond worden zes rondes van vier spellen gespeeld. De eerste speelronde begint om 19.30 uur. De uitslag is direct na de laatste ronde bekend en wordt ook via de e-mail toegestuurd. Naast de competitie zijn er enkele speelavonden met een speciale invulling. Voorbeelden zijn een Kerst- en een Slotdrive, waarbij bijv. topintegraal gespeeld wordt. Ook worden er bridgelessen gegeven en diverse drives georganiseerd.

Wilt u alles te weten komen over het bridgen? In een cursus van een aantal ochtenden worden de basisbeginselen van het bridgespel gratis bijgebracht. Niet alleen aan kennis van de spelregels en het leren bieden wordt veel aandacht besteed ook aan het spelen zelf. Bij voldoende belangstelling zullen er vervolgcursussen worden gegeven.

De clubcompetitie bestaat uit 6 series van 5 of 6 speelavonden met parenwedstrijden. Deze competitie loopt van september tot eind april/begin mei. Er wordt gespeeld in 2 lijnen, met een promotie- en degradatie-mogelijkheid. Nader kennismaken? Lid worden? Graag!! BC Achel wil de komende jaren graag groeien. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom. Geen partner, maar wel zin om te spelen? Mail dan naar [email protected] en de wedstrijdleider probeert voor u een partner te vinden; eventueel ook voor een langere periode. 

Bridgers die lid willen worden, zijn uitgenodigd om vrijblijvend kennis te maken op de clubavond. Na driemaal meespelen besluit u, als er geen gegrond bezwaar vanuit de club is gekomen, of u lid wilt worden. Bridgeclub Achel heeft ook een website: www.bridgeclubachel.be    Op 7 september a.s gaan we weer beginnen met een A- en B-lijn. Voor informatie mail naar: [email protected] of bel 0032 11802414