Veilig boodschappen doen bij Plus Dennis van Moorsel 

BUDEL-SCHOOT – Plus Dennis van Moorsel verwelkomt dagelijks heel wat klanten uit de gemeente Cranendonck en ook uit Hamont-Achel en Pelt komen er heel wat mensen afgezakt voor de vele promo’s en kwaliteitsproducten die deze Plus supermarkt te bieden heeft. Het afgelopen jaar heeft de winkel enorm ingezet op ‘veilig winkelen’, met het oog op coronapandemie. “We willen namelijk dat al onze klanten zich hier op het gemak voelen en met een fijn gevoel komen winkelen,” vertelt Dennis van Moorsel. “Om de veiligheid van zowel onze klanten als het personeel nog beter te waarborgen, hebben we verschillende maatregelen getroffen in de winkel.” Een overzicht: 

Wie Plus Dennis van Moorsel bezoekt ziet bij de ingang, waar je een winkelkarretje kan nemen, ook een speciaal toestel staan waar men de winkelkar gemakkelijk zelf kan ontsmetten. Aangezien er een maximum capaciteit geldt (die bepaald wordt door het aantal beschikbare winkelkarretjes) bent u ervan verzekerd dat er voldoende afstand gehouden kan worden tussen u en andere klanten. Aan de ingang van de winkel is tevens de mogelijkheid om uw handen nog eens te ontsmetten. 

Om de kans op besmetting nog meer te verminderen, heeft Dennis van Moorsel beslist om de leeggoed-automaat te verplaatsen, van binnen naar buiten. Ook het afhaalpunt voor boodschappen werd buiten gelokaliseerd, om zo kruisverkeer tot een minimum te beperken. En wie zich naar de kassa’s begeeft, ziet onmiddellijk de glazen schermen die tussen de verschillende kassa’s geplaatst zijn. Daarnaast mag het zeker gezegd worden dat de medewerkers van Plus supermarkt in Budel-Schoot er te allen tijde voor zorgen dat de winkel proper, netjes en hygiënisch is. Dit is altijd al één van de belangrijkste visitekaartjes geweest van de winkel. 

En heeft u al kennis gemaakt met de bezorgdienst van Plus Dennis van Moorsel? U kan namelijk al uw boodschappen  gewoon laten leveren aan huis. Geef via de website uw bestelling door en kies zelf of u de boodschappen graag aan huis laat leveren of u gebruik wil maken van het afhaalpunt, dat aan de buitenkant van de winkel is gevestigd. Lekker gemakkelijk! 

Bij Plus Dennis van Moorsel wordt alles op alles gezet om de pandemie onder controle te houden. Ze volgen de regelgevingen van de Nederlandse overheid tot op de letter en bezoekers die toch nog liever een mondmasker dragen bij een bezoek, mogen dit zeker doen. Plus Dennis van Moorsel is gelegen aan de Parallelweg 1B in Budel-Schoot.