Nieuw in de regio: Vastgoed Nele Coenjaerts 

ACHEL – Nadat ze 2 jaar geleden de titel van erkend makelaar behaalde, heeft Nele Coenjaerts in april dit jaar haar eigen makelaarskantoor geopend in Achel. “Ik heb doorheen de jaren al heel wat ervaring  opgedaan en mijn droom om een eigen kantoor te openen, is nu werkelijkheid geworden,” vertelt Nele enthousiast. “Dankzij mijn persoonlijke aanpak en de begeleiding van A tot Z onderscheid ik mijn kantoor van anderen.” 

De belangrijkste troeven van Vastgoed Nele Coenjaerts zitten in haar aanpak. “Communicatie, betrokkenheid bij ieder project en een goede bereikbaarheid: dat is waar mijn klanten op kunnen rekenen,” vertelt Nele. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op het aanbod. “In mijn nog steeds groeiende portefeuille zijn zowel woningen en appartementen als bouwgronden en bedrijfspanden opgenomen. Ik ben trouwens altijd op zoek naar nieuw aanbod om het aanbod nog te vergroten!” En ook projectontwikkeling staat bij Nele op de radar. “Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en het ontwikkelen van een woonproject zou zeker welkom zijn.” 

Bij Vastgoed Nele Coenjaerts kan iedereen rekenen op professionele begeleiding van A tot Z, een degelijk advies, een correcte prijsschatting en een goede bereikbaarheid. “Ik sta klaar voor mijn klanten. Niet enkel voor en tijdens de verkoop, maar zeker ook na de verkoop kan er gerekend worden op mijn service.” Nele spitst zich toe op de regio Hamont-Achel, Pelt en Lommel. “En ook Nederlandse klanten, welke kant van de grens ze ook kiezen, kunnen bij mij terecht.” 

Vastgoed Nele Coenjaerts 

Eind 37 in Achel

Tel. 0032 11 146 333

Mail [email protected]