Nol Havens ‘Doe mij maar alles’-caravan tour

NEDERWEERT  – Op zondagmiddag 5 september rijdt Nol Havens (ex VOF De Kunst) zijn caravan in de tuin van theaterboerderij Boeket. Van onder zijn luifel brengt Nol zijn Caravan tour programma ‘Doe mij maar alles’.

Een voorstelling waarin al zijn bekende liedjes voorbij komen ( 1 Kopje Koffie, Suzanne, Als ze lacht dan lacht ze echt, etc..) maar ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen, soms met een traan maar meestal met een gulle lach, bij vlagen hilarisch.

Want oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2021, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar ALLES’ wordt u meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium onder de luifel van zijn caravan….zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

Tickets voor dit tuinconcert zijn € 15,- Reserveren is verplicht via kassa@theaterboerderijboeket.nl De voorstellingen van de theaterboerderij zijn coronaproof en wij hanteren de geldende RIVM maatregelen