CC De Adelberg start ticketverkoop 2021-2022

LOMMEL – Eind september opent het nieuwe cultuurseizoen in CC De Adelberg.  Met goede moed, veel goesting en een grote honger naar beleving en verbinding staat team CCDA klaar om je met open armen te ontvangen. Na een moeilijk jaar kijken we er meer dan ooit naar uit om je te verwelkomen. Het belooft een seizoen te worden dat al je zintuigen prikkelt! 

Nieuwsgierig? Bekijk het programma op de website www.ccdeadelberg.be of vraag de brochure aan. De ticketverkoop voor het seizoen 2021-2022 start op zaterdag 28 augustus om 10.00 uur. Koop tickets bij voorkeur online via de online ticketshop op www.ccdeadelberg.be. Dit blijft de snelste manier om jouw tickets te bemachtigen. Het online ticketsysteem geeft je de mogelijkheid om thuis jouw tickets te reserveren, te betalen via verschillende betalingsmogelijkheden en nadien zelf jouw e-tickets af te printen. Tickets kunnen ook op jouw smartphone worden gescand.  Mensen met een beperking reserveren best telefonisch (0032 11 399 699) of per e-mail (reservaties@ccdeadelberg.be). Hulp nodig?  De balie is die dag geopend van 10.00 tot 12.00 uur. 

Vanaf 1 oktober vervallen alle maatregelen voor voorstellingen tot 500 aanwezigen binnen. Concreet betekent dit dat de mondmaskerplicht tijdens voorstellingen komt te vervallen en er geen afstand geldt tussen de bezoekers in onze zalen. 

Let wel: de openingsvoorstelling van Mich Walschaerts en Alano Gruarin valt binnen de maatregelen die gelden in september. Vanaf 200 bezoekers vervallen de verplichtingen inzake mondmaskers en afstand, enkel indien het Covid Safe Ticket wordt toegepast. Wens je graag deze voorstelling bij te wonen, houd er dan rekening mee dat jouw Covid Safe Ticket zal worden gescand, om toegang te krijgen. 

Tijdens alle voorstellingen is een uitstekende ventilatie onze prioriteit. Er is een continue monitoring van de ppm-waarden via ingebouwde CO2 meters; bijkomend worden extra CO2 meters op een zichtbare plaats geplaatst. Door een automatische sturing van de luchtgroepen wordt maximaal verse buitenlucht aangezogen en extractielucht nooit gerecupereerd. Op die manier waken we erover dat de drempelwaarden niet worden overschreden en wordt bijkomend verlucht indien nodig. Handgels blijven ter beschikking voor onze bezoekers. 

Je kan de richtlijnen steeds nalezen op de website. De meest recente wijzigingen en updates worden per mail gecommuniceerd aan tickethouders. Wanneer voorstellingen geannuleerd worden door het cultuurcentrum of de gezelschappen betalen wij uiteraard het ticketbedrag terug.  Vragen? Contacteer onze covid-coördinator Cindy Daems: cindy.daems@ccdeadelberg.be.