Geen Rommelmarkt Gastel, wel Wafelactie

GASTEL – De jaarlijkse Rommelmarkt in Gastel zal, evenals vorig jaar, ook dit jaar niet doorgaan. Traditiegetrouw organiseert de Ouderraad van Basisschool ’t Lange in Gastel de eerste zondag van september een rommelmarkt. De opbrengsten komen geheel ten goede aan de leerlingen van Basisschool ’t Lange. Gezien de beperkingen rondom corona heeft de organisatie besloten om de rommelmarkt toch niet door te laten gaan.

Als alternatief wordt er een Wafelactie georganiseerd. Op zondag 5 september vanaf 10.00 uur gaan ouders en kinderen huis aan huis in Gastel langs voor de verkoop van de welbekende wafels van de rommelmarkt en lootjes. Ben je niet thuis of niet woonachtig in Gastel, dan is er vanaf 10.00 uur ook een Take Away koffie met wafels in de Schaapskooi. 

Om 13.00 uur is de loterij, die middels live streaming wordt uitgezonden. De prijzen worden tussen 13.00 en 14.00 uur thuisbezorgd. Op deze manier hopen we toch op een succesvolle actie voor de leerlingen van ’t Lange. Daarnaast hoopt de Ouderraad in ieder geval iedereen volgend jaar wel te mogen begroeten op de rommelmarkt!