Le grande Spectacle! opening Cantinetheater

BUDEL-DORPLEIN – Om de opening van het nieuwe culturele seizoen te vieren en vol trots de prachtige theaterzaal aan jullie te presenteren: “le Grande Spectacle!”: een middag vol muziek, dans en entertainment voor jong en oud. 

Een doorlopend programma met: 

Duo Encuentros

Het duo bestaat uit Jessica Achten en Tijn van der Sanden. Afhankelijk van het optreden/project werken zij samen met muzikanten, dansers en andere kunstenaars. Tijn en Jessica ontmoetten elkaar in Sevilla, Spanje, waar zij flamenco studeerden. Hij gitaar en zij dans. In juli 2013 kwamen zij terug in Nederland en begonnen ze met het geven van lessen, op te treden en startten ze hun duo ‘Encuentros’, het Spaanse woord voor ontmoetingen. 

Brassta

Straatmuzikanten in hart en nieren die hun ervaring hebben opgedaan in steden zoals Antwerpen, Keulen, Praag en Berlijn. Deze 7 koppige band bestaat uit blazers, accordeon, gitaar, mondharp en drums. Brassta! laat een uiteenlopende mix zien van stijlen: Jazz, Ska, Blues, Klezmer, Funk en Sous Brass.

Een graag geziene band op festivals, evenementen, podia maar óók op de straat. Zang, ambiance, presentatie, bluesharp en vette solo’s ontbreken niet !

Slagwerkgroep EMM

De A-percussiegroep van Harmonie EMM is de groep met de meest ervaren percussionisten. Zij bestaan uit zo’n 20 leden en komen uit in de 1e divisie. De A-percussiegroep staat onder leiding van Guido Pouwels.

Ook deze groep wisselt, afhankelijk van de gelegenheid popnummers af met hoogniveau concert werken voor concoursen en andere wedstrijden.

Arian Compen

Regelmatig trekt A3 zijn grapjas aan en verandert hij vanaf het podium de zaal op slag in een droge vlakte. Ga gewoon een keer kijken bij een optreden van A3 en je zult zeker versteld staan. Hou je drankje niet te lang vast, want het verdampt spontaan! Het is geen wervelwind, maar de menselijke variant op het Boiling Frog Syndrome: Langzaam maar zeker beland je in de slappe lach. Hij vertelt vaak over alledaagse dingen en mengt dat met zijn hersenspinsels. Soms is hij zelfs absurd te noemen. Niet alleen vanwege zijn verhalen, maar ook om zijn droge oneliners is hij geliefd.

Uiteraard is er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn er activiteiten voor de kinderen zoals een griezeltocht door de catacomben van de Cantine en een springkussen!  Op deze activiteit is uiteraard ons Covid-protocol van toepassing.

Zondag 12 september

13:00 – 19:00 uur

Theater de Cantine

Hoofdstraat 80

6024AA Budel Dorplein