Bridgen in Maarheeze

MAARHEEZE – Bridgeclub Cranendonck is weer gestart met het nieuwe seizoen 2021-2022 en nieuwe leden zijn van harte welkom.Er wordt gespeeld van eind augustus tot eind mei elke woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur  in De Smeltkroes, Kijkakkers in Maarheeze. Er wordt nu 8 september nog een middag Vrij Bridge gespeeld en op 15 september start de competitie. We spelen in meerdere lijnen met de mogelijkheid van tussentijdse promotie en degradatie tussen de verschillende lijnen. Eind van het seizoen kent elke lijn een kampioen. Naast de competitie zijn er ook middagen met Vrij Bridge en rond de Feestdagen speciale drives. Bij voldoende belangstelling kan bovendien een bridgecursus worden gestart. Ben je beginnend of geoefend bridger, speel je thuis bridge met vrienden en wil je net iets meer, of wil je een bridgecursus volgen, meld je dan aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Op de website www.bridgeclubcranendonck.nl vind je alle nodige informatie.