Cabaretgroep Broccoli viert jubileum in Lexke Theatercafé

BUDEL – In samenwerking met Theater De Borgh presenteert Lexke Theatercafé dit theaterseizoen op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober 2021 om 20.30 uur de voorstelling ‘Broccoli On Tour’ van cabaretgroep Broccoli. 

Broccoli is van Cranendonckse bodem en kent haar oorsprong vanuit de carnaval in Gastel. Sinds 2011 staat het gezelschap – bestaande uit Mandy van Hoef, Martijn van der Linden, Femke Martens, Rick van Mierlo en Bryan Verhoeven – op de planken van de Gastelse bonte avonden. Drie kwartier lang verrassen ze daar ieder jaar het publiek.

Broccoli brengt lachwekkende sketches, bijzondere typetjes en een afwisseling van zang, dans, playback en spitsvormige teksten. Dit jaar bestaat Broccoli 11 jaar en dat is in carnavalstermen een jubileumjaar. En dat moet gevierd worden! Het gezelschap doet dit in oktober in Lexke Theatercafé van Theater De Borgh met de twee uur durende show ‘Broccoli On Tour’. Broccoli: “Voor ons is deze kans de kers op de taart van 11 fantastische jaren…” “…en wij bieden jong talent uit Cranendonck graag een podium om hen te stimuleren mogelijk weer nieuwe stappen te zetten”, aldus Lexke Theatercafé. 

Tijdens de jubileumshow zal Broccoli het publiek meenemen op reis, met low-budget vliegmaatschappij Broccoli Airlines kunt u immers voor een paar tientjes de wereld rond. Van Hawaii naar Japan, van dansen op de samba tot swingen bij het noorderlicht. Het boordpersoneel probeert het alle reizigers zo goed mogelijk naar hun zin te maken, hoewel dat z’n tol begint te eisen met alle bezuinigingsmaatregelen. Broccoli neemt u mee op reis voor en achter de schermen. 

Ready for take-off? Broccoli gaat ON TOUR!

Losse tickets kosten EUR 15,00 per stuk (exclusief administratie kosten EUR 1,-) en kunnen vanaf maandag 06 september 2021 worden besteld via de site www.theaterdeborgh.nl, van Theater de Borgh onder Programma en dan voorstelling Lexke – Broccoli on Tour. De voorstelling van zaterdag 9 oktober is op enkele kaarten na uitverkocht maar voor de voorstelling van vrijdag 8 oktober zijn nog voldoende kaarten/tickets beschikbaar. Op https://twitter.com/LexkeTheater en Facebook zijn de laatste activiteiten van het theatercafé bij te houden.