Gratis openluchtfestival Rock Monsieur, dit jaar in de Kloostertuin 

HAMONT – We mogen weer! En dat zullen ze geweten hebben op zaterdag 11 september in de Kloostertuin van Hamont. De 18de editie van Rock Monsieur vindt dan plaats en met namen als Praga Khan, Defenders of The Beast en Red Zebra op de affiche, kan dit niet anders dan vonken en vuur geven. Vanaf 14.00 uur barst het geweld los in de Kloostertuin aan de Wal in Hamont, op slechts een steenworp van het marktplein, de oorspronkelijke locatie. De inkom is gratis.

VZW Soundclash heeft ook voor deze editie van Rock Monsieur voor een goedgevulde affiche gezorgd. 

De middag wordt afgetrapt door Rivals of Madtown uit Pelt, gevolgd door de punkers van Captain Kaiser. Daarna staan er optredens van Splinter en Crooked Steps op het programma,  Crooked Steps won vorig jaar De Nieuwe Lichting van radiozender Studio Brussel. Om 20.00 uur is het tijd voor enkele oude bekenden. Red Zebra viert dit jaar de 40ste verjaardag van culthit ‘Can’t live in a living room’ en bewijzen tijdens Rock Monsieur dat oude vossen hun streken niet verliezen. Om 22.00 uur is het tijd voor Praga Khan. Deze band, met hier en daar wat Hamont-Achelse roots, heeft weinig uitleg nodig, frontman Maurice Engelen zal op geheel eigen wijze zijn vibes delen met het publiek van Rock Monsieur. Afsluiten doen we in stijl met Defenders of The Beast, de Iron Maiden Tributeband. 

Rock Monsieur is een Covid Safe Evenement. De organisatie laat weten dat personen die graag toegang krijgen tot de optredens ofwel getest, gevaccineerd of genezen moeten zijn. Is je Covid Safe ticket ok? Dan mogen o.a. mondmaskers en social distance achterwege worden gelaten. Rock Monsieur, op zaterdag 11 september, vanaf 14.00 uur in De Kloostertuin!