Nieuw sportaanbod voor jong en oud

HAMONT-ACHEL – Met september in het vooruitzicht loopt de zomervakantie stilaan op z’n einde. Niet enkel het nieuwe schooljaar gaat opnieuw van start, maar ook de verschillende verenigingen – zowel op het vlak van cultuur, jeugd als sport – komen na een verplichte corona stop én een welverdiende zomerstop terug tot leven. Ook het stadsbestuur presenteert naar goede gewoonte een sportaanbod waarbij zowel gedacht wordt aan kinderen als aan volwassenen en senioren. Er staan vertrouwde sportactiviteiten op het programma, maar ook nieuwe. Het belooft een sportief najaar te worden. Zo is er voor jong Hamont-Achel kinderyoga. Voor de volwassen en senioren is er yin yoga, power yoga, mindful-yoga-wandelen, badminton criterium en de jaarlijkse Sporteldag. Een overzicht van het volledige sportaanbod vind je terug op www.hamont-achel.be/sportaanbod-najaar. Je kan op deze webpagina ook terecht voor meer informatie over de gratis proefles alsook de mogelijkheid om het kindersportaanbod te combineren met buitenschoolse kinderopvang.

Voor enkele activiteiten dien je je op voorhand in te schrijven. Dit kan vanaf 2 september online via https://reservaties.hamont-achel.be of aan de balie van het UiTpunt in Hamont. In de brochure wordt steeds vermeld of een inschrijving verplicht is al dan niet.