Start Actieve Vrouwen Cranendonck 

CRANENDONCK – De nieuwe Actieve Vrouwen Cranendonck starten op dinsdag 14 september in De Borgh. De zaal gaat open om 19.15 uur, de aanvang is om 19.30 uur. Het wordt een feestelijke avond met 2 geweldige dames met muziek en zang. Er zijn uiteraard maatregelen waar rekening mee moet worden gehouden. Dit houdt in: je mag geen corona klachten hebben, bij binnenkomst handen ontsmetten en de 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht. Ook moet het bestuur zich houden aan de aantal personen die binnen kunnen op 1,5 meter. Daarom wordt er gevraagd om je aan te melden. Dit kan t/m 8 september bij Ria Vermeulen via tel: 0031 6 25 48 71 94 of via e-mail actievevrouwen.cranendonck@gmail.com 

Wie zich heeft aangemeld en toch niet kan komen, mag zich weer afmelden zodat er iemand anders in de plaats kan komen, mocht er een wachtlijst ontstaan. Op maandag 6 september om 13.30 uur start de volksdansgroep in De Borgh. Dit omdat de kleine zaal voor ‘s avonds niet toereikend is. ‘s Middags kan iedereen in grote zaal 1 of zaal 2. Hopende dat de dames dan ook kunnen, anders graag contact opnemen met Mariet of Toos. En op woensdagmiddag 8 september is er een Fietsmiddag, met uitwijkdatum 15 september. Het vertrek is om 13.00 uur achter De Borgh. Opgeven tot 7 september bij Mariet De Laat via tel: 0031 495 493445 of via e-mail wimdelaat13@gmail.com