Welkom in het vernieuwde salon van Haarstudio 3930 

HAMONT – Het is ondertussen al 8 jaar geleden dat Danielle van Uum haar eigen kapsalon opende in de Kievitstraat in Hamont. In haar salon Haarstudio 3930 ontvangt ze zowel dames als heren en kinderen. Van knippen tot kleuren, van opsteekkapsels tot hairextensions: bij Haarstudio 3930 kan je terecht voor het complete pakket. Bovendien worden alle haarproducten van Goldwell en Finnleys, ook te koop aangeboden zodat u thuis de verzorging van uw haar kan verderzetten. 

Voor de behandelingen vertrouwt Danielle al jaren op de producten van Goldwell. “Zij zijn kwalitatief erg goed en geven de haren een goede verzorging. Momenteel geef ik maar liefst 50% korting op het gehele assortiment Goldwellproducten. En sinds kort maakt ze, naast Goldwell, ook gebruik van de producten van Finnley’s. Dit merk biedt een uitgebreid gamma voor zowel dames als heren. De producten bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn ook niet getest op dieren. In het gamma zitten stylingsproducten, shampoo’s, conditioners, kleurmaskers,… Maar ook producten specifiek voor heren behoren tot het aanbod zoals een aftershave balsem, een hair & beard wash en scheergel. Al deze producten zijn ook te koop in mijn salon!” aldus Danielle. 

Danielle werkt enkel op afspraak. “Klanten kunnen gemakkelijk een afspraak inboeken via de website (www.haarstudio3930.be). Daar kan je zelf je gewenste dag en het tijdstip kiezen. Bovendien kan je doorgeven welke behandeling je wil, zo weet je meteen hoelang de afspraak zal duren en hoeveel het zal kosten. Trouwens, wie zich op de website registreert als klant krijgt op zijn of haar verjaardag per mail een waardebon van 20% korting op een behandeling naar keuze! De bon blijft 6 maanden geldig na ontvangst. En wie online een afspraak heeft gemaakt ontvangt automatisch een herinnering op de dag van de afspraak. Duidelijk en transparant dus en je doet er meteen een mooi voordeeltje mee! Het blijft natuurlijk ook mogelijk om telefonisch een afspraak maken.” 

Nog steeds blijft Danielle alle nieuwe trends op het gebied van haarmode volgen. “De afgelopen periode werden er vooral cursussen online gegeven. Dit was natuurlijk even aanpassen, maar eigenlijk werkt dit erg goed. Zowel de theorie als de praktijkoefeningen zijn via de computer te volgen. Zo heb ik de mogelijkheid om steeds bij te scholen en de nieuwste technieken en trends te ontdekken.” 

Behalve verzorgingsproducten zijn er in Haarstudio 3930 ook tal van leuke accessoires te vinden. Niet enkel leuk om cadeau te geven maar ook om te krijgen! Denk aan heerlijke parfums van Yodeyma, haaraccessoires maar ook geurkaarsen en de Sentchips zijn er nog altijd verkrijgbaar, als een olie of een kaarsje. 

Danielle heeft in de vakantieperiode zeker niet stilgezeten. Haar salon aan de Kievitstraat in Hamont kreeg een mooie make-over. Benieuwd naar het resultaat? Een afspraak maken kan via www.haarstudio3930.be, mailen naar info@haarstudio3930.be  of bellen naar 0032 11 650713. Haarstudio 3930 is gelegen aan de Kievitstraat 18 in Hamont.