Shop Lokaal bij Autoschadebedrijf Schrurs

SOERENDONK – Goed, snel en efficiënt schades aan voertuigen herstellen: dat is waar Schrurs garant voor staat. Combineer dit met een complete service voor de klant en u weet dat u bij Schrurs aan het juiste adres bent voor alle herstellingen aan personen- en bedrijfswagens. 

Het team van Schrurs regelt alles, van het invullen van het schadeformulier tot het thuisbrengen van een perfect gerepareerde en gepoetste auto of bedrijfswagen. Schrurs werkt trouwens onafhankelijk voor alle verzekeringsmaatschappij. Dus waar u ook verzekerd bent: Schrurs biedt minimaal dezelfde voordelen! Zeker de moeite dus om eens te informeren. De werkplaats van Schrurs is uitgerust met het nieuwste apparatuur. Er wordt continu geïnvesteerd in apparaturen en gereedschappen, zodat alle schades, hoe groot of hoe klein ook, aangepakt kunnen worden.

Schrurs Autoschadebedrijf: al meer dan 50 jaar, service voor schade bij u in de buurt! 

Zitterd 30, Soerendonk www.autoschadeschrurs.nl

Foto NDB Creative Studio