Sportkamp handbal Sporting Pelt 2021

PELT – Van 23 tot 27 augustus had het jaarlijkse sportkamp van Sporting Pelt plaats. Ook dit jaar weer een massa geïnteresseerden, vanwege de Corona-maatregelen was het kamp echter al volgeboekt lang voor het begon…. Volgend jaren hopen we met meer aan de start te mogen komen! Tijdig inschrijven is dan echter ook de boodschap.

Met een 50 tal jonge sporters werden tal van activiteiten gehouden. Diverse gasttrainers/spelers passeerden tijdens de  verschillende dagen : Robrecht onze T2 (en T1 van de H2), Wout Valkenborgh T1 van de dames, Thiebe, Kobe, Rune,  Edita, Lene, Nick, Seppe, Victor, Wouter, Vlatko en Bartosz van de heren/damesploegen, Wout Peters (T1 dames 2), Roel Valkenborgh, Björn Timmermans (T1) en Bart Vervecken. Onze hoofdtrainers van deze week waren Ingrid, Violetta en Gilles. 

Naast sporten (o.a. handbal), werd er op woensdag ook Lago Pelt Dommelslag bezocht, werd er beachhandbal gespeeld, leefden we ons uit met laserguns , deden we de spannende zoektocht Vuuravontuur.  De laatste dag waren er ook allerlei leuke handbalstructuren. Er werd ook aandacht aan gezonde voeding besteed ism Delhaize Pelt. En volgende week zondag 10.00 uur kunnen de allerjongsten van Nelson’s Kidsclub, de bewegingsschool van Sporting Pelt, ook weer opstarten.