FC Cranendonck start bekerprogramma met ruime overwinning

CRANENDONCK – Na enkele weken voorbereiding met een aantal leuke oefenwedstrijden zijn we dan toch gestart met het nieuwe seizoen. Allereerst spelen we 3 bekerwedstrijden alvorens de echte competitie start.  Afgelopen zondag stond de eerste bekerwedstrijd tegen SSE op het programma.  Daarbij behaalde ons eerste elftal een ruime 2-6 overwinning.

Voor komende zondag staat de volgende bekerwedstrijd op de kalender. Een mooie thuiswedstrijd tegen sv Budel, een echte derby dus. Omdat we nog in de Coronamaatregelen zitten heeft het bestuur besloten om een coronabewijs of een negatieve test verplicht te stellen voor een bezoek aan deze wedstrijd. Ook een ID-kaart moet bij de hand gehouden worden voor een soepele doorstroming bij de toegangspoort.  Deze maatregelen zijn nodig om te voorkomen dat iedereen zittend de wedstrijd moet kijken en er anderhalve meter afstand gehouden dient te worden in en om de kantine.