Opbrengst Geluksmomentjes

HAMONT-ACHEL – In het weekend van 28 en 29 augustus organiseerde Ijssalon Mamma Mia in Hamont voor de 2e keer haar ‘Geluksmomentjes’. Tijdens 3 sessies konden de mensen genieten van lekkere hapjes en drankjes terwijl lokale artiesten voor sfeervolle live muziek zorgden. Uitbaatster Bettina Schnell koos dit jaar vzw Fietsen Zonder Leeftijd Hamont-Achel als goed doel. Dit recent opgestarte sociaal project organiseert gratis fietstochtjes voor de minder mobiele medeburgers uit onze stad. Ze hopen binnenkort met hun eerste elektrische riksja de straat op te gaan. Afgelopen zondag konden de initiatiefnemers een mooie cheque overhandigen aan de vzw. De opbrengst van de consumpties en de tombola leverde een mooie €1695 op. Ondanks het mindere weer een heel mooi eindresultaat dat de verwachtingen ruimschoots overtrof. Het bestuur van Fietsen Zonder Leeftijd wenst dan ook Bettina en haar geweldige team te bedanken voor het schitterende weekend. Ondertussen is ook duidelijk dat er volgend jaar zeker een 3e editie zal komen.