Opening Cultuurcraan-expositie “Verruim je Blik” goed bezocht

BUDEL – Afgelopen zondag 5 september werd de expositie van het Cultuurcraan Schildersevent “Verruim je Blik” geopend.

Vanwege Corona was dit event in het voorjaar online gestart. Vanuit heel Cranendonck werden er kunstwerken gemaakt met als thema: “Verruim Je Blik”. De deelnemers vertelden op Facebook in korte filmpjes over hun werk. 

Nu de maatregelen i.v.m. Corona het weer toelaten wordt er tenslotte een échte expositie gehouden. De opening hiervan was afgelopen zondag in De Borgh. Ondanks het prachtige weer waren er veel mensen komen kijken naar de gevarieerde creaties.

De muzikale omlijsting werd verzorgd door Sem van Schijndel op piano. Ze werd begeleid door Stefan den Ouden op gitaar. Al met al werd het zo een geslaagde middag waarin diverse kunstvormen elkaar konden vinden.

Tijdens de opening stelde de nieuwe coördinator van Cultuurcraan, Arian Compen zich voor. Hij neemt het stokje over van Angeline Maas, die dit al die jaren met verve heeft gedaan. De expositie duurt nog t/m 5 oktober. Zowel in de foyer als boven zijn er kunstwerken te zien. U bent van harte uitgenodigd deze expositie te bezoeken.