Plus Dennis van Moorsel viert 10 jarig jubileum 

BUDEL-SCHOOT – Op zaterdag 11 september viert Dennis van Moorsel feest. Samen met zijn klanten wil hij zijn tienjarig jubileum als ondernemer niet ongemerkt voorbij laten gaan en er staat zaterdag 11 september dan ook heel wat op het programma. 

Want de hele dag zal er een straattheater van de Ganzenfanfare aanwezig zijn. Zij zullen om 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur in en om de winkel paraderen en het publiek amuseren met een leuke act. Ook zal er een Walking Table zijn, eveneens een theateract met veel ambiance en lekkere hapjes. De Walking Table zal om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur te vinden zijn in de winkel. Op de parking van de supermarkt kan iedereen tussen 10.00 uur en 16.00 uur deelnemen aan een Levend Ganzenbordspel en voor de kinderen zal er ook een springkussen zijn. 

Vanaf nu kan iedereen ook sparen voor een flinke korting op het gepersonaliseerde Plus Ganzenbord spel. Voor deze speciale gelegenheid heeft Dennis van Moorsel twee unieke edities van het gekende ganzenbordspel laten ontwikkelen. Eentje staat volledig in het teken van Budel-Schoot, de andere is gericht op Hamont-Achel. 

En heeft u al kennis gemaakt met de gloednieuwe Bufkes Budel-Schoot? De lunchformule Bufkes opende op maandag 6 september bij Plus Dennis van Moorsel een shop-in-shop vestiging. De supermarkt aan de Parallelweg is nu voorzien van een gezellige counter waar men snel en voordelig kan genieten van allerlei lekkernijen. En profiteer nu van de openingsactie:  bij broodje naar keuze een Bufkes worstenbroodje voor maar €1. 

Plus Dennis van Moorsel is gelegen aan de Parallelweg 1B in Budel-Schoot.