Trouw Mieke en Bart 

HAMONT-ACHEL – Op zaterdag 4 september om 11.00 uur werden Mieke Claes en Bart Kaufmann ontvangen op het stadhuis van Hamont-Achel. Daar stapten ze in het huwelijksbootje. Mieke is afkomstig uit Lozen, Bart uit Achel. Het tweetal kent elkaar ondertussen al jaren maar in 2018, tijdens een carnavalsfeest in de Bazaar in Bocholt, sloeg de vonk pas echt over. Sinds oktober 2019 wonen ze samen in Achel en zijn ze druk bezig met de verbouwing van hun huis. Op de grote dag werd het koppel per koets van Achel naar het gemeentehuis in Hamont gebracht, gevolgd door een ceremonie in hun eigen weide te Achel. Na de ceremonie werd er in beperkte kring genoten van een diner, en daarna kon het avondfeest van start gaan. Het werd een knalfeest samen met familie en vrienden. 

Foto NDB Creative Studio