Biljartcompetitie 2021 – 2022 is gestart

BUDEL – Bijna een gewoonte, de maandag na Budel kermis start de biljartcompetitie van Senioren Budel. Vijftig senioren strijden dit jaar in vier groepjes verdeeld om de titels. Als tussendoortje organiseerden we in het verleden een pentathlon toernooi. Het pentathlon toernooi gaan we vervangen door een bandstoot competitie. De totale biljartactiviteit 2021/2022 duurt 9 maanden. Er worden dan ca. 800 wedstrijden gespeeld. In de maanden juni, juli en augustus ligt het biljarten stil. Gespeeld wordt op maandag, woensdag en donderdag. Een vast team vrijwilligers zorgt voor een goed geolied competitieverloop en snelle verwerking van de scores. Wekelijks worden de uitslagen op de website van Senioren Budel en in De Borgh gepubliceerd. Nieuwe leden zijn altijd welkom, lid worden van de Seniorenvereniging Budel is een voorwaarde. Informatie kunt u telefonisch opvragen bij het secretariaat 0031 495 492519 of via e-mail [email protected]