Hamonttisser 2021 zondag 12 september in De Kloostertuin

HAMONT-ACHEL – Samen met Rock Monsieur en De Groene Halve Marathon vormt Hamonttisser al jaren het feestweekend van Hamont-Achel! Hamonttisser zweert ook in deze corona-overgang bij het gekende recept maar op een aangepaste locatie waarbij de organisatie plaatselijke verenigingen in het begin van het werkjaar de kans geeft om zich op een sympathieke manier aan de Hamont-Achelse bevolking te presenteren. Dit kan middels een podium-act (zang, dans, …), maar ook door workshops en infostands. Of de clubkas wordt gespekt met de verkoop van friet, hotdog, ijs, ….. Voeg daarbij een stevige live KnetterKids-Band en een onovertroffen coverband Domino en alle ingrediënten voor een super-stadsfeest zijn aanwezig. We sluiten Hamonttisser en meteen ook het evenementendorp Monastery Garden in de mooie Kloostertuin op de Wal af met de plaatselijke Dj’s van Team Ongeremd. De inkom is zoals steeds gratis, maar wel opgelet! Door de geldende coronamaatregelen is het noodzakelijk om een geldig COVID-safe ticket voor te leggen vanaf 12 jaar bij de toegang. Voor meer info verwijzen we naar de Facebookpagina van ‘Hamonttisser’.

Om 13.00 uur start de middag met lokaal talent. Harmonie Sint Cecilia van Hamont-centrum, de Fanfare  De Eendracht en de drumband van  Hamont-Loo en de Dansgroep van de Gezinsbond (Bondanza) bijten de spits af! Om 16.00 uur is het tijd voor de KnettersKids-band: 75 minuten meezingen, meedoen en meedansen met een live-band die er stevig in vliegt met liedjes van K3, Kabouter Plop, Ghostrockers, …. Ideaal om als jeugdbeweging samen mee te doen, nog beter als iedereen met een gekke hoed, een opvallend jasje of totaal ‘fout’ verschijnt! Dolle pret verzekerd! De beste coverband van Vlaanderen, Domino, zullen om 17.30 uur het podium in de Kloostertuin betreden. Verwacht stevige meezingers, pop, rock en dikke ambiance. Om het feest af te sluiten en tevens het einde van het 3-weken durende evenementendorp waardig af te sluiten, start om 19.30 uur het plaatselijke dj-duo Team Ongeremd.  Doorlopend tussen 13.00 uur en 17.30 uur zijn er workshops en info-stands van Hades, KVLV Achel-Statie, Judoclub Hamont, de Fietsbib, De Bridgeclub, Ruilclub de Grensvrienden, Sterrenkundige Kring de Noorderkroon, Buurteluur, Fietsen zonder Leeftijd, Scouts, Chiro, KLJ en SPW …