Concerten senioren orkest RICK

MAARHEEZE / WEERT – Na een coronapauze zijn de leden van het seniorenorkest RICK sinds afgelopen mei weer volop bezig met het maken van muziek. Iedere vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur wordt er gerepeteerd in het Muziekhuis aan de Schuttebeemd 132 te Weert. De ruim 35 leden van het orkest komen uit de hele regio. Van Valkenswaard, Maarheeze, Budel, Hamont, Weert, Nederweert tot Meijel. Het ensemble staat onder de bezielende leiding van de bekende Weerter dirigent Tjeu Snoek.

Het repertoire bestaat uit vlotte marsen, vrolijke walsen, swingende polka’s, bekende schlagers, filmmuziek, populair klassiek en evergreens. Nieuwe muzikanten zijn altijd van harte welkom. Vind je muziek maken een leuke hobby en denk je er over ook mee te gaan spelen, kom dan gerust eens kijken en luisteren op de wekelijkse repetitie. Of bezoek gewoon een van de optredens die het orkest de komende tijd verzorgt. Voor meer informatie kun je terecht op de website van RICK www.rickraakt.nl 

Op vrijdag 17 september treedt het Seniorenorkest op in Maarheeze voor de Seniorenvereniging in samenwerking met de Zonnebloem. Het optreden zal plaatsvinden in Onze School, Stationsstraat 52 in Maarheeze. Aanvang is om 14.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Er zal twee keer ruim een half uur gespeeld worden met daartussen een pauze. De entree is gratis. Wel is het in verband met corona noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Dit kan via telefoonnummer 0031 495 623589 of via e-mail ons.kwartier@kpnmail.nl  Het aantal plaatsen is beperkt. 

Op zondag 19 september treden de senioren van RICK op tijdens het Cultureel Lint in Weert. Hier laten professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen het publiek genieten van allerlei kleine voorstellingen en presentaties. Voor meer informatie kijk ook op www.cultureellint.nl Het seniorenorkest zal spelen in het Weerter stadhuis, Wilhelminasingel 101, vanaf 16.30 uur tot ongeveer 17.15 uur. De toegang is gratis. Wil je komen luisteren meld je dan aan via bovenstaand e-mailadres. Dit in verband met de nog geldende corona maatregelen.