Loopgroep Cranendonck weer volop actief

CRANENDONCK – Op zondag 19 september staat de Halve en Kwart Marathon van Cranendonck op het programma. Naast een jeugdloop wordt er die dag een wedstrijd georganiseerd waarbij gekozen kan worden uit 4 afstanden: 5,5 km, 11 km, 16,1 km (10 miles) en 21,1 km (halve marathon. Een schitterende ronde die door de bossen en heide van Soerendonk en Gastel gaat. Via www.inschrijven.nl kun je je inschrijven voor een van de afstanden. 

Veel lopers van Loopgroep Cranendonck zijn al volop in training voor een van deze afstanden.

Zo hebben afgelopen zondag enkele leden van Loopgroep Cranendonck meegedaan aan de Hema IJzeren Man Volksloop in Weert. Er zijn twee nieuwe ronden uitgezet waardoor er meer combinaties en afstanden mogelijk zijn. De oude ronde van 3,5 km is aangevuld met een pittige ronde van 5,9 km over bospaadjes met korte klimmetjes.

Namens LGC liepen Henk Snijders (3,9 km 15e plaats M60), Helen de Laat (11,8 km 2e plaats), John Clement (11,8 km 5e plaats MSEN), Jeffrey Meurkens (11,8 km 4e plaats M40), Michael de Kok (11,8 km 6e plaats M50), André Heesterbeek (11,8 km 3e plaats M60), Twan Winters (15,5 km 3e plaats) en Erik de Laat (17,6 km 1e plaats).

Verder zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Ook al heb je geen loopervaring dan toch nodigen we je uit om enkele trainingen deel te nemen. Ieder kan op zijn eigen niveau aan de slag waarbij inspanning en plezier hand in hand gaan. Dus schroom niet en meld je aan via www.loopgroepcranendonck.nl